Dorpsfeesten op 7 augustus 2022

Een dag vol animatie met optredens van allerlei artiesten, gaande van straattheater tot coverbands. Op de middag kan u aanschuiven voor steak of vidée friet. In de tuin zijn allerlei verrassingen te ontdekken voor de kinderen. In de namiddag en avond zijn er optredens.

Het is feest in Larum. Onze 2 afdelingen van Landelijke Gilde, Larum en Rauwelkoven bestaan immers 125 jaar. Na 25 jaar intense samenwerking werd er in het voorjaar beslist te fusioneren tot één vereniging. Gegroeid uit aanvankelijk uitsluitend “boerengilden” evolueerden de gilden naar een plattelands- en gezinsbeweging. De dorpsfeesten blijven onze grootste “open” activiteit waarop elke Larumnaar wordt uitgenodigd te komen “socializen” in zijn dorp. De organisatie doen we samen met Ferm, JoLa en Zonen van. De inkom is gratis.

De tuin en het kerkplein wordt omgetoverd tot één groot “kermisplein”. In de tuin kunnen de kinderen verschillende verrassingen ontdekken. De dag start met een aperitief-concert vanaf 11.30. Op de middag kan iedereen komen smullen van ons alom bekende steak en vidée festijn. Inschrijven is niet nodig. Gewoon de voetjes onder tafel en genieten! Na de middag brengen Professor Kazimir en Marcel Cyclette jullie oogverblindende straattheater-acts. Rock en Roll extreme zorgt voor een wervelend dansoptreden. Spiksplinternieuw op onze dorpsfeesten is ons fotohoekje. Je vindt het in de tuin van de pastorij, tussen 14 u en 17u. Wij zorgen voor een gezellig landelijk decor en jij maakt er zelf de tofste foto’s. Leuk voor groot en klein, en helemaal instagram-proof natuurlijk.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Er is geen ander nieuws beschikbaar